Van Zuijlen BV voert onderhoud uit

Nieuwkoop – StiBuNi heeft de eerstkomende twee jaar de reguliere onderhoudswerkzaamheden, aan de voetbalvelden in de gemeente Nieuwkoop, aan Aannemingsbedrijf van Zuijlen BV uit Haarzuilens toegewezen.

StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - Van Zuijlen BV voert onderhoud uit
StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - De droom van elke voetballer: "Een glad geschoren grasmat".

Aannemingsbedrijf Van Zuijlen BV, gevestigd te Haarzuilens (gemeente Utrecht), is werkzaam in de cultuurtechnische sector. Zij zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en aanleg van alle soorten groen- en aanverwante voorzieningen.

Het is een middelgrote onderneming met gemotiveerde mensen. Organisatie en planning van de werkzaamheden worden door een professioneel team uitgevoerd. Ondersteund door permanente scholing en jarenlange ervaring kan dit team een scala aan opdrachten uitvoeren, waarbij met behulp van haar vaktechnische kennis, de wensen van de klant centraal staan.

Haar opdrachtgevers zijn voornamelijk woningbouwcoöperaties, verschillende niveaus van overheden, sportverenigingen en in mindere mate particulieren. Het werkgebied beslaat grofweg alles binnen de cirkel: Amsterdam - Almere - Arnhem - Gorinchem - Rotterdam - Den Haag - Amsterdam.