StiBuNi verlengd contract Van Zuijlen BV

Nieuwkoop – StiBuNi heeft de eerstkomende vier jaar de reguliere onderhoudswerkzaamheden, aan de voetbalvelden in de gemeente Nieuwkoop, wederom aan Aannemingsbedrijf van Zuijlen BV uit Haarzuilens toegewezen. De overeenkomst wordt aangegaan voor de periode van 1 januari 2023 tot en met 31 december 2026. StiBuNi heeft de optie om daarna de overeenkomst met nog eens 5 jaar te verlengen.

StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - StiBuNi verlengd contract Van Zuijlen BV
StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - De droom van elke voetballer: "Een glad geschoren grasmat".

Van Zuijlen BV

Het aannemingsbedrijf is gevestigd te Haarzuilens (gemeente Utrecht) en is werkzaam in de cultuurtechnische sector. Zij zijn gespecialiseerd in onderhoud gras- , kunstgras- en hockeyvelden, renovatie en aanleg van alle soorten groen- en aanverwante voorzieningen.

Het is een middelgrote onderneming met gemotiveerde mensen. Organisatie en planning van de werkzaamheden worden door een professioneel team uitgevoerd. Ondersteund door permanente scholing en jarenlange ervaring kan dit team een scala aan opdrachten uitvoeren, waarbij met behulp van haar vaktechnische kennis, de wensen van de klant centraal staan.

Haar opdrachtgevers zijn voornamelijk woningbouwcoöperaties, verschillende niveaus van overheden, sportverenigingen en in mindere mate particulieren. Het werkgebied beslaat grofweg alles binnen de cirkel: Amsterdam - Almere - Arnhem - Gorinchem - Rotterdam - Den Haag - Amsterdam.