StiBuNi nieuwe beheerder velden hockeyclub

De velden van Hockeyclub Nieuwkoop zijn in het beheer gekomen van Stichting Buitensportvoorzieningen Nieuwkoop (Stibuni). Wethouder Tom de Kleer, de bestuurders van Hockeyclub Nieuwkoop en Stibuni zetten 4 juni hun handtekening onder de overeenkomst.

StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - StiBuNi nieuwe beheerder velden hockeyclub
StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - StiBuNi nieuwe beheerder velden hockeyclub

Voortaan beheert Stibuni, de stichting die dit momenteel al regelt voor alle zeven voetbalclubs in de gemeente, de velden van de hockeyclub. De club ontvangt van de gemeente ook een jaarlijkse subsidie voor groot onderhoud en vervanging van de velden.

Toekomst

Wethouder Tom de Kleer: “Met de afspraken over een jaarlijkse subsidie en het onderbrengen van deze subsidie bij een ervaren beheerpartij als Stibuni investeren we als gemeente in de toekomst van onze hockeyclub. De hockeyclub heeft mooie nieuwe velden en deze kunnen met de nieuwe afspraken goed onderhouden en, wanneer nodig, vervangen worden. Ik ben blij dat alle hockeyers in de gemeente op deze manier beschikken over goede sportfaciliteiten, nu en in de toekomst.”

Op de foto poseert het team van Nieuwkoop Heren 1 dat daarna een van de laatste wedstrijden van het seizoen speelde tegen de heren van Maarssen.

Bron: Nieuwkoop.nl