NSV 'ers masaal aan de slag

Noorden – NSV ’46 leden gaan massaal helpen met de aanleg van het nieuwe sportcomplex.

StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - NSV 'ers masaal aan de slag
StiBuNi Kwaliteit in Buitensport - NSV '46 erg blij met de komst van een kunstgrasveld

Alle gesprekken met de StiBuNi zijn inmiddels afgerond en de aannemer, die het kunstgras- en het pupillenveld gaat aanleggen, heeft inmiddels van de stichting opdracht gekregen. Nu wordt het dus tijd dat de vrijwilligers van NSV'46 aan de slag gaan.

De bomen zijn inmiddels verwijderd en de VUT-ploeg is al begonnen met het weghalen van de ballenvangers en de bestrating rondom het gravelveld. Ook met het opruimen van de spullen in de bosschage achter het tweede veld gaat een begin gemaakt worden.

Vanaf 13 mei zal het hoofdveld worden aangepakt. Hier moeten de hekken, ballenvangers, doelen, lichtmasten en bestrating weg worden gehaald. Bij het gravelveld moeten nog de poeren (betonvoeten) van de ballenvangers en de struiken worden verwijderd.

Hiervoor hebben we dus veel machinaal materieel nodig. We zijn blij dat al vele NSV'46 ers hebben toegezegd hiermee te willen helpen. We hebben echter ook veel mensen nodig die met de hand spullen gaan weghalen. Zoals de hekken, bankjes, doelen en speeltuintje.

We beginnen hiermee op maandag 13 mei om 18.30 uur en gaan alle avonden van de week door, net zo lang, totdat alles weg is. Op zaterdag 18 mei gaan we proberen om in 1 dag alle bestrating en overige betonresten, struiken, et cetera. op te ruimen en af te voeren. Deze dag beginnen we om 07.00 uur”, aldus  een woordvoerder van NSV ‘46