HCN

HCN
Aantal leden: 320 Leden
Velden: Eén hoofdveld (water gedragen) en één jeugdveld (kunstgras)
Opgericht in: 1971
Voorzitter: Michiel Pelser
Adres: Dreg 1
2421 NG
Nieuwkoop
Telefoon: 0172 - 523670
Website: www.hcnieuwkoop.nl
E-mail: Info@hcnieuwkoop.nl

HCN

Hockeyclub Nieuwkoop is een kleine maar groeiende vereniging met momenteel ruim 300 leden en een bijzonder fraai nieuw clubhuis.

Ongeveer 75% van deze leden zijn jeugdleden, onderverdeeld in de F tot en met de A-jeugd. Hockeyclub Nieuwkoop heeft de ambitie om de komende jaren te groeien naar plm. 350 leden, zodat een meer evenwichtige ledenopbouw ontstaat. Dus als je een keertje wilt meetrainen, ben je uiteraard van harte welkom. Lid worden kan natuurlijk ook direct. Schrijf je dan in via deze link.

De teams van Hockeyclub Nieuwkoop spelen in verschillende klassen. Nieuwkoop Heren 1 speelt in de 3e klasse. De jeugd speelt ook niet onverdienstelijk; Er spelen teams in de 1ste en 2e klasse.

De wedstrijden van de jeugd worden op zaterdag gespeeld. De seniorenteams (2 x Heren en 3 x Dames) spelen op zondag en de Veterinnen spelen op dinsdag. De competitie loopt van september tot en met mei.

Hockeyclub Nieuwkoop is bovenal een gezellige vereniging met een zeer hoge zelfwerkzaamheid van haar leden. Of het nu gaat om terreinonderhoud, commissies of een evenementenorganisatie, zonder de hulp van onze leden zou Hockeyclub Nieuwkoop niet kunnen functioneren.

Bron: www.hcnieuwkoop.nl